Meidän ihmisemme

Ota yhteyttä:

Kimmo Collander on toiminut Rud Pedersen Public Affairsissa ja Kaiku Helsingissä yhteiskuntasuhdekonsulttina. Lisäksi hän on toiminut mm. Amchamissa johtajana sekä valtionvarainministeriössä erityisasiantuntijana. Hänellä on pitkä kokemus Euroopan parlamentin liberaaliryhmän palvelemisesta. P. 050 431 4982, kimmo.collander(a)rudpedersen.com. 

Markus Ojakoski vetää RP People Oy:tä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Keskustan eduskuntaryhmän pääsihteerinä, Kokemäen kaupunginjohtajana, vaikuttajaviestintäkonsultoinnissa, kahdesti ministerin erityisavustajana sekä Teuvan kunnan hallintojohtajana. P. 0500 459 009, markus.ojakoski(a)rppeople.fi

Marcus Rantala on toiminut mm. puolustus- ja opetusministerien valtiosihteerinä ja urheiluopiston rehtorina. P. 050 3547159, marcus.rantala(a)rudpedersen.com.

Esa Suominen on toiminut mm. opetusministerin valtiosihteerinä ja ammattiyhdistysliikkeen palveluksessa. Tällä hetkellä hän johtaa Rud Pedersen Public Affairsin toimintaa Suomessa. P. 043 824 5668, esa.suominen(a)rudpedersen.com. 

 

 

Verkosto

Rp People'n verkostossa on julkisissa virka- ja luottamustehtävissä toimineita kokeneita osaajia sekä yksityisen sektorin johtotehtävissä olleita ihmisiä ja ihmistuntemuksen ammattilaisia. Kuhunkin työtehtävään soveltuvimman henkilön löytämiseen vaikuttaa monta tekijää, kuten organisaation muu henkilöstö, sen toimintaympäristö ja resurssit. RP Peoplen verkosto auttaa tämän soveltuvuuden selvittämisessä. 

 

 

 

 

Edellinen sivu: Palvelut Seuraava sivu: en